Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, 87 dakika 10 kişi oynayan Ç.Rizespor'a 1-0 mağlup oldu... YAZIKLAR  OLSUN 0-1

Samsunspor

Samsunspor, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı zorlu Rizespor deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekipte bu sonuçla ligin dibine adeta demir attı. 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Ligi'nde Samsunspor, Çaykur Rizespor deplasmanında sezonun ilk galibiyetini almak için sahadaydı. Didi Stadı'nde oynanan müsabakaya kırmızı beyazlılar hızlı başladı. İlk çeyrekte topun kontrolünü elinde tutan Samsunspor, özellikle Fofana ile hücumda etkili olsa da bir türlü aradığı golü bulamadı. Bu yarıda rakibininde 10 kişi kalmasının da avantajıyla ara arada olsa etkili ataklar yaptı ancak golü bulamadı ve ilk 45 dakika 0-0 sona erdi. 

BENHUR'UN GOLÜ 

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıda olduğu gibi kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, topun kendi olmasına rağmen bir türlü rakip kalede aradığı gol pozisyonlarını üretemedi. Orta sahada sürekli hazırlık paslarıyla vakit geçiren kırmızı beyazlı ekipte Fofana'nın bireysel gayretiyle bir şeyler üretmeye çalışan Samsunspor, bitime kısa süre kala Benhur'un golüne engel olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.