Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte savunma hattı yeniden yapılanıyor... SAMSUNSPOR DEFANSI SİL BAŞTAN

Samsunspor

Ligde  oynanan 4 maçta inanılmaz hatalar yapılan kırmızı beyazlı ekibin defans hattı Antalyaspor karşılaşmasına yeni yapılanmasıyla çıkıyor. 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de henüz daha galibiyeti bulunmayan Samsunspor'da savunma hattı yeniden organize ediliyor. Ligde  oynanan 4 maçta inanılmaz hatalar yapılan kırmızı beyazlı ekibin defans hattı Antalyaspor karşılaşmasına yeni yapılanmasıyla çıkıyor. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Antalyaspor deplasmanında Satka - Alim veya Satka -Yunus Emre Çift ikilisi üzerinde duruyor. Van Drongelen'i kulübeye çekmesi beklenen teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun sağ ve sol kanatlarda da alternatif isimlere yönelmesi tahmin ediliyor. 

DEĞİŞİM MİLLİ ARADAN SONRA 

Öte yandan Spor Saati'nde gazeteci Özgür Kalanbak'a konuşan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım umut dağıttı. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Hocamız G.Saray maçında takımımızın seviyesini gördü. 3 hafta sonra yine milli ara var. Çok daha iyi bir takım olarak lige döneceğiz. Çok farklı bir takım olacağız" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.