Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekip Beşiktaş deplasmanından çok kritik bir puanla dönüyor... SAMSUNSPOR PES ETMEDİ 1-1 

Samsunspor

Samsunspor, Beşiktaş karşılaşması büyük çekişmeye sahne oldu. Kırmızı beyazlılar, Semih'in golüyle 1-0 geriye düştüğü kritik 90 dakikada Emre Kılınç'la beraberliğe uzandı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor, Beşiktaş deplasmanında ilk 45 dakikayı 1-0 geride kapattı. Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmaya kontrollü başlayan ve ilk dakikalarda oyunun kontrolünü eline geçirmeyi başaran kırmızı beyazlı ekip, Beşiktaş kalesine sık sık geliştirdiği ataklarla galibiyet golünü aradı. Ntcham ve Marius ile rakip kalede etkili olmaya çalışan Samsunspor, kalesinde verdiği ilk pozisyonda golü yedi. Fernandes'in bireysel performansıyla cezaalanında yaşanan karambolde Semih düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 

EMRE'NİN GOLÜ

Karşılaşmanın ikinci devresine de ilk yarıda ki kadrosuyla başlayan Samsunspor'un kötü futbolu bu yarıda da kendini gösterdi. Son derece dağınık bir görüntü sergileyen kırmızı beyazlı ekip, organize ataklar yapamamasının yanı sıra hücumsal olarak da son derece kötü bir görüntü verdi. Karşılaşmanın son çeyreğinde oyunda hareketlenen kırmızı beyazlı ekip, temposunu yükseltince rakip kalede etkili olmaya başladı. Samsunspor, Emre Kılınç'ın golüyle zorlu Beşiktaş deplasmanından 1-1'lik eşitikle ayrıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.