Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin yıldız transferi Mohamed Ihattaren dün gece Samsun'a geldi... TARAFTARA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin yeni transferi Mohamed Ihattaren, dün gece Samsun'a geldi. Samsunsporlu taraftarların havalimanında harika çocuk lakaplı İhattaren'i meşalelerle ve bayraklarla karşıladı. Ardından yıldız oyuncu gelen taraftarlarla beraber üçlü çektirdi.

Samsunspor Haber - Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor'da taraftarların uzun süredir beklediği harika çocuk transferi Hollandalı yıldız Mohamed Ihattaren, dün gece Samsun'a geldi. Samsunsporlu taraftarların havalimanında harika çocuk lakaplı İhattaren'i meşalelerle ve bayraklarla karşıladı. Ardından yıldız oyuncu gelen taraftarlarla beraber üçlü çektirdi.

BAŞKAN YILDIRIM ÇOK İSTEDİ 

Özellikle Başkan Yüksel Yıldırım'ın ısrarla istediği bir transfer olarak dikkat çeken Hollandalı futbolcu ile Samsnuspor 4 yıllık bir anlaşma yapacak. Kırmızı beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz son olarak Juventus FC forması giyen hücum oyuncusu Mohamed Ihattaren ile prensip anlaşmasına varmıştır. Ihattaren bu gece yarısı Samsun’a gelecek olup yarın sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisi ile 4 yıllık resmi sözleşme imzalanacaktır." ifadesine yer verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.