Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kimse yoksa biz varız Samsunspor’a talibiz

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte forma giymiş eski futbolcular, 20 Aralık’taki olağanüstü genel kurulda aday çıkmaması durumunda kulübe talip olduklarını açıkladılar.

Samsunspor Haber – Samsunsporlu eski futbolcular, kongre süreciyle ilgili bugün son derece önemli bir basın bildirisi yayınladı. Erkurt Tutu başkanlığındaki Samsunspor yönetimi ve yaklaşak kongreyle ilgili görüşlerini açıklayan Samsunsporlu eski futbolcular, adaylık konusunda ‘kimse yoksa biz varız’ dediler.

SAMSUNSPOR İÇİN BİR ARADALAR

Eski futbolculardan Hamdi Tezol, Şendoğan Çakmaker, Ömer Kuranel, Hamdi Fermancı, Mehmet Ali Çınar, Necati Öksüz, Metin Karabulut, Hakkı Bayrak, Hasan Şengün, , Celil Sağır, Ahmet Usta, Bünyamin Kubat, İmdat Arslan, , Ali Kemal Gedikli, Sinan Ünal, Murat Şimşek,  Canik ilçesinde bulunan Meşe Tesisleri’nde bir araya gerek ortak basın açıklaması yaptılar.

EFSANE İSİMLERDEN TEPKİ

Kırmızı beyazlı ekibin efsane isimlerinden Celil Sağır, şunları söyledi;  "Samsunspor tarihinin en kötü zamanlarını yaşıyor. Sportif anlamda dibe vurmuş, altyapısı perişan, üst yapısı darmadağın olmuş bir takım maalesef. Bu durumdan dolayı hayatını Samsunspor'a adamış, bizler bir araya geldik. Samsunspor'un haklarını savunamayan bir yönetimin bu camiada hala kalması izah edilemez.

BU KULÜP SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Samsunspor sahipsiz değildir. Rahat olunsunki, bu camia bu kulüp sahipsiz de kalmayacaktır. Başarı bugün olmaz yarın olur ama tarih kolay olmaz. Biz tarihiyle, gazisiyle, şehidiyle, taraftarıyla tarihe geçen bir camiayı tanihe gömmemek için kulübümüze sahip çıkma kararı aldık" diyerek sözlerine şöyle devam etti: Başarısızlığa prim tanıyan şehrin dinamiklerini bu şehir affetmeyecektir.

BİZ SAHİP ÇIKIYORUZ

Bunun için sahip çıkıyoruz. Aramızda bu kulüpte efsane olmuş nice isimler mevcut. Yani bilgiyse bilgi, örnekse örnek, bu kulübe sahip çıkacak bir babayiğit yoksa biz buradayız. Önceden yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Yalanlarla yürütülen bu camiayı eski saygın ve takdir edilen bir markaya tekrar getirmek adına bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Günü değil geleceği kurtarmak adına buradayız. Tüm Samsunsporlulardan armasına sahip çıkmasını istiyoruz."


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.