Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

'Kim ne derse desin biz buradayız'  Yıldırım'dan 'SAĞLAM' destek 

Samsunspor

Son haftalarda eleştiri oklarına hedef olan teknik direktör Sağlam'a güvendiğini ve sonuna kadar arkasında duracağını ifade eden Başkan Yıldırım, "O nedenle kendisiyle 5 yıllık bir anlaşma yaptım. Hangi platformda kim ne derse desin biz buradayız arkadaş bir yere gitmiyoruz. Çınar ağacı gibi kök saldık" diye konuştu. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a tam destek geldi. Son haftalarda eleştiri oklarına hedef olan teknik direktör Sağlam'a güvendiğini ve sonuna kadar arkasında duracağını ifade eden Başkan Yıldırım, "O nedenle kendisiyle 5 yıllık bir anlaşma yaptım. Hangi platformda kim ne derse desin biz buradayız arkadaş bir yere gitmiyoruz. Çınar ağacı gibi kök saldık" diye konuştu. 

OYUNCULARINA SAHİP ÇIKTI 

Yapılan transferlerin özellikle yabancı oyuncuların biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan Yıldırım, "Transfer ettiğimiz oyuncular şampiyonlar ligi ön eleme maçları ve avrupa kupalarında oynamış takımlardan gelmiş oyuncular. Bir tek Plumain'i İsrail'den aldık. Diğerleri Avrupa liglerinde oynamış milli takım seviyesinde isimler.  Transferlerimize bu durumda nasıl kötü diyebilirsin ki. Bu çocuklar bizim ligin üzerinde arenalardan geldiler. Henüz daha ligi tanımıyorlar. Artık değişim zamanı. Ben hocamıza güveniyorum. Herşey yoluna girecek" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.