Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kerem Can Akyüz, kırmızı kartın şokunu zorda olsa üzerinden attığını söyledi... Gözüme günlerce uyku girmedi 

Samsunspor

Samsunspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Kerem Can Akyüz, "Kart yüzünden günlerce uyuyamadım benden daha fazla kimse üzülemez. İsteyerek olan bir şey değildi. Ne ilk ben yapıyorum nede bir başkası yapacak. Hatalar olur olacakta yeterki yanlış olmasın" dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Kerem Can Akyüz, GZT Giresunspor karşılaşmasında gördüğü kart sonrasında gözüne günlerce uyku girmediğini söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin başarılı sol kanat savunucusunun twitter hesabından 'ZOR GÜNLERİ DE ATLATIRIZ' iletisine bir taraftarın, 'Kardeşim iyi niyetinden şüphemiz yok lakin o kartı hala anlamış değilim' yorumuna karşılık  vermesinin ardından Kerem Can Akyüz şu şekilde geri cevap yazdı; 

ÇOK ÜZÜLDÜM 

'Teşekkür ederim ağabey. Kart yüzünden günlerce uyuyamadım benden daha fazla kimse üzülemez. İsteyerek olan bir şey değildi. Ne ilk ben yapıyorum nede bir başkası yapacak. Hatalar olur olacakta yeterki yanlış olmasın. Saygılar' Hatırlanacağı üzere Samsunsporlu Kerem Can Akyüz, GZT Giresunspor maçında direkt kırmızı kart görmüş ve daha sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maçlık bir ceza almıştı. Buna göre Kerem, Tuzlaspor ve Balıkesirspor maçlarında görev alamayacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.