Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kendilerine takım bulmaları istenecek

Samsunspor

Samsunspor'da Claude Angan, Ayite, Chibuike ile birlikte Ahmet Burak Solakel'in takımdan gönderilmeleri kesinlik kazandı. Sportif direktör Coşkun Zeren, gözden çıkarılan oyuncuların kendilerine takım bulmalarını isteyecek.

Samsunspor Haber - Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ilk haftadan itibaren aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Samsunspor'da devre arasında 4 oyuncuyla yolların ayrılmasına karar verildi. Yarın yapılacak kongre sonrasında oluşacak yeni yönetim, Yunan yıldızlar kaleci Sifakis ve Samaras'ın dışındaki yabancı oyuncularıyla kesin olarak yollarını ayıracak.

SOLAKEL SÜRPİRİZ

Claude Angan, Jonathan Ayite, Chibuike ile birlikte takım kaptanlarından Ahmet Burak Solakel ligin ikinci devresinde Samsunspor forması giyemeyecekler. Sportif direktör Coşkun Zeren, takımdan gönderilmeleri kesinlik kazanan oyuncuların menajerleriyle görüşme talep edecek ve oyuncularına takım bulmalarını isteyecek. Samsunspor, bu oyuncuların yerlerine ise yerli ve yabancı transferler yapacak.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.