Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Keleş'in hakemliği bitti 

Samsunspor

TFF Merkez Hakem Kurulu, Ümraniyespor - Y.Samsunspor maçındaki skandal kararlara imza atan kural bilmez hakemi Ramazan Keleş'e ve yardımcılarına sezon sonuna kadar maç vermeme kararı aldı. 

Samsunspor Haber - A Spor Yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu, Ümraniyespor - Yılport Samsunspor arasında oynanan maçta hakem Ramazan Keleş'in hakemliğinin bittiğini iddia etti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, Ümraniyespor - Y.Samsunspor maçındaki skandal kararlarla birlikte rezil bir yönetim sergileyen kural bilmez hakemi Ramazan Keleş, yardımcıları ile birlikte maçın gözlemcilerine sezon sonuna kadar maç vermeme kararı aldı. 

TOROĞLU'NUN İDDİASI 

Eski hakem Toroğlu, "Ümraniye - Samsunspor maçındaki hakem tiriosuna sezon sonuna kadar maç yok. Bu bu isimlerin artık hakemliklerininde bittiği anlamına geliyor. Maçın gözlemcileri de bu cezaya dahiller. Çünkü gözlemci olaya el koyabilirdi, yardımcıları koyabilirdi. Yani düdük çalana, oyunu başlatana kadar toparlayabilirlerdi. Düşün, hakemler bunları bilmiyorlar. O tip maçları yöneten hakemler bilmiyor, gözlemcisi oturuyor yukarıda. O da bilmiyor, yoksa toparlayacaklar. Girse, "bir dakika, hop kardeşim" dese, toparlar hepsinin işi bitmiştir. Doğru yapmışlar, hakemlikleri bitmiş" ifadelerini kullandı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.