Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kazanmayı çok istiyoruz 

Samsunspor

Ligde makasın çok daraldığını ve bu doğrultuda Adanaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan kırmızı beyazlı ekibin formda golcüsü, “İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. İnşallah Adana’dan güzel sonuçlarla ayrılacağız” dedi.

Samsunspor Haber – Samsunspor’un en golcü futbolcusu Göksu Türkdoğan, Pazartesi akşamı oynayacakları Adanaspor karşılaşmasını kazanmaktan başka bir seçeneklerinin olmadığını söyledi. Ligde makasın çok daraldığını ve bu doğrultuda Adanaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan kırmızı beyazlı ekibin formda golcüsü, “İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. İnşallah Adana’dan güzel sonuçlarla ayrılacağız” dedi.

BASKILI BAŞLAYACAKLAR

 
Rakiplerinin iç sahada çok başarılı bir takım olduğunu da sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin golcü oyuncusu, “90 dakika boyunca sabırlı olmamız gerekiyor. Rakibimizin muhtemel ilk 30 dakika içindeki baskısına iyi karşılık verip, sonrasında yapacağımız ataklarda gol arayacağız. Adanaspor maçıyla beraber ligde iyi bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.