Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kazanma vaktimiz geldi

Samsunspor

Futbolcularına ‘kaleyi gören vursun’ talimatı veren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, ”Artık kazanma vaktimiz geldi. Bu noktada ben ve oyuncularımız görevimizi eksiksiz olarak yerine getireceğiz” dedi.

Samsunspor Haber – Samsunspor’da teknik direktör Besim Durmuş, yarın oynayacakları Giresunspor karşılaşmasında rakibini uzaktan şutlarla vurmayı hedefliyor. Futbolcularına bu maçta ‘kaleyi gören vursun’ talimatı veren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, ”Artık kazanmamız gerekiyor. Bu noktada ben ve oyuncularımız görevimizi eksiksiz olarak yerine getireceğiz” dedi.

 
ŞANSIMIZ DEVAM EDECEK

Tüm moral motivasyonlarınla yarın ki Giresunspor karşılaşmasına konsantre olduklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, “Son düdüğe kadar bu maçtan üç puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Belki bir kulübede olmayacağım ama futbolcuların galibiyet adına yapmaları gerekenleri yapacak ve ligde tutunabilme umutlarımızı son maça taşıyacağız” dedi.

 
KAZANAN TARAF OLACAĞIZ

Hafta içinde iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, “Rakibimizi artılarını eksilerini çok iyi analiz ettik. İnşallah yarın zorlu Karadeniz derbisinde kazanan taraf biz olacağız. Bu konuda benim oyuncularıma güvenim sonsuz. Samsunspor, ligde tutacaktır” şeklinde konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.