Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kaya Çilingiroğlu ve İlker Yasin, haksızlığa sessiz kalmadı... TFF 1.LİG'DE  ŞİKE VAR!

Samsunspor

TRTspor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ve ülkenin en tecrübeli spor spikeri İlker Yasin, bugün oynanan TFF Birinci Lig maçlarında yaşananların ardından sosyal medya üzerinden öyle tweet'ler attılar ki yer yerinden oynadı. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde neler oluyor ? Sezonun bitimine artık tek 90 dakika kaldı. Adana Demirspor, GZT Giresunspor ve Yılport Samsunspor amansız bir şampiyonluk yarışı içinde
yken bugün oynanan özellikle Adana Demirspor - Balıkesirspor maçında yaşananlardan sonra Türk futbolunda söz sahibi olmuş isimlerden flaş yorumlar gelmeye devamediyor. Bu yorumların en çarpıcı olanına Kaya Çilingiroğlu ve İlker Yasin imza attılar. 

ÇİLİNGİROĞLU ESTİ GÜRLEDİ 

TFF 1'inci liğde bugün oynanan karşılaşmada Balıkesirspor'un Adana Demirspor'a attığı golün ofsayt gerekçesi ile iptal edilmesine İlker Yasin ve Kaya Çilingiroğlu'ndan tepki geldi.Adana Demirsporlu futbolcunun geri pasını takip eden Balıkesirli futbolcunun attığı gole ofsayt bayrağının kaldırılması ve bu golün iptal edilmesine Kaya Çilingiroğlu'ndan "TFF 1 ligde bile şike var! Balıkesir'in buz gibi golü ofsayt gerekçesiyle Suat Arslanboğa tarafından iptal edildi. Top Adana Demirsporlu futbolcu geri veriyor! Yuh!" sözleri ile tepki geldi.

USTA SPİKER HAKSIZLIĞA SESSİZ KALMADI

İlker Yasin'de Balıkesirspor'un golünün iptal edilmesine, "Balıkesir'in skoru 1-1'e getirdiği gole ofsayt bayrağı kaldırmakta yardımcı hakemin ve çok ne geri pasında ofsayt kararı veren Suat Anslanboğa'nın yaptıkları hata mıdır yoksa hesap kitap işi mi? Yazık Türk futboluna" sözleri ile eleştiri getirdi.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.