Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Karayılmaz, maç sonrası yaşananların üzücü olduğunu söyledi

Samsunspor

Taraftarlarının maç sonundaki görüntüsü karşısında küme düştükleri hissiyatına kapıldığını söyleyen Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Bu çok üzücü bir durum. Ligde henüz son düdük çalmadı. Sadece büyük bir avantajı kaçırdık. Bunu telafi edebilecek gücümüzde zamanımızda var” dedi. 

Samsunspor Haber – Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, İstanbulspor maçı sonrasında yaşananların hiç hoş olmadığını söyledi. Taraftarlarının maç sonundaki görüntüsü karşısında takımlarının sanki küme düşmüş hissiyatına kapıldığını söyleyen Başkan Karayılmaz, “Bu çok üzücü bir durum. Daha henüz hiçbir şey bitmiş değil” dedi.

 
HERKES İYİ NİYETLİ

Teknik ekip ve futbolcularının yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Takım içinde herkes iyi niyetli olarak elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyor. Sezon başında kadro mühendisliğinin iyi yapılamamasının sıkıntılarını yaşadığımız açık ve net” diye konuştu. 

PES ETMEK YOK 

Her şeye rağmen son düdüğe kadar mücadelelerinin devam edeceğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, “Eskişehirspor karşılaşmasında takım olarak istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz. İnşallah Samsunspor, sezon sonunda amacına ulaşmış olacak. Bu noktada yönetim olarak takımımızın her zaman yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.