Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kararı Başkan Yıldırım verecek... Hasan Kılıç Samsunspor'a gelmek istiyor 

Samsunspor

Yeni sezonda kırmızı beyazlı formayı giymek istediğini Başkan Yüksel Yıldırım'a ileten Hasan Kılıç'ın transferinde nasıl bir yol izleneceği herkesin merak konusu. 

Samsunspor Haber - Adana Demirspor'da başarılı bir sezon geçiren mavi lacivertli forma altında şampiyonluk yaşayan tecrübeli orta saha oyuncusu, ligin bitmesiyle Samsunspor'a haber gönderdi. Yeni sezonda kırmızı beyazlı formayı giymek istediğini Başkan Yüksel Yıldırım'a ileten Hasan Kılıç'ın transferinde nasıl bir yol izleneceği herkesin merak konusu. Samsunspor'da da bir dönem forma giyen ve her gittiği takımda 55 numarayı sırtına giyen başarılı futbolcunun kırmızı beyazlı ekibe transferini taraftarlarda çok istiyor. 

HASAN HABER YOLLADI 

Bu konuda son kararı verecek olan Başkan Yüksel Yıldırım'ın eğer maliyet konusunda anlaşma sağlanırsa Hasan Kılıç transferine onay vereceği öğrenildi. Bu konuda yeni teknik direktörün de görüşünü almayı planlayan ve bunun için bu transferi şimdilik askıya aldığı öğrenilen Samsunspor yönetiminin, kısa sürede bu konuda kamuoyunu bilgilendireceği ifade edildi. Samsunsporlu taraftarlar ise yeni sezonda Hasan Kılıç'ı Samsunspor'da görmek istiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.