Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kara Boğa Samsunspor'dan ayrılıyor mu?  Djedje'ye  bir haller oldu 

Samsunspor

Geçtiğimiz Çarşamba günü sosyal medya hesabından Samsunspor'u takipten çıkaran orta saha oyuncusu, daha sonra kendisine gelen mesajlar üzerine yeniden takip etmeye başlamıştı. Bu durum özellikle sosyal medyada fazlasıyla konuşuldu. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un geçen sezon devre arasında renklerine bağladığı ve gösterdiği başarılı performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Brice Dja Djedje, son günlerde en çok konuşulan oyuncular arasında yer almaya başladı. Geçtiğimiz Çarşamba günü sosyal medya hesabından Samsunspor'u takipten çıkaran orta saha oyuncusu, daha sonra kendisine gelen mesajlar üzerine yeniden takip etmeye başlamıştı. Bu durum özellikle sosyal medyada fazlasıyla konuşuldu. 

KULÜP AÇIKLAMA YAPACAK MI ? 

Djedje, Perşembe günü ise sabah antrenmanında ayak bileğinden sakatlık yaşadı. Akşam idmanına çıkamayan 30 yaşındaki futbolcunun 2-3 gün kadar dinlendirileceği kaydedildi. Kulüpten konuyla ilgili şu ana kadar net bir açıklamamanın yapılmaması ise kafalarda soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor. Şimdi herkes 22 Temmuz'da Bolu'nun Gerede İlcesi'nde yapılacak ikinci etap hazırlıklarında Djedje'nin yer alıp almayacağını bekliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.