Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kaptan Osman Çelik: GİSDOL BİZİM İÇİN BÜYÜK ŞANS 

Samsunspor

Gazeteci ve yorumcu Emre Bol’a özel açıklamalarda bulunan Kırmızı-Beyazlıların kaptanı Osman Çelik, teknik direktör Markus Gisdol’dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Samsunspor Haber - Samsun’da hayatın çok güzel olduğunu söyleyen kaptan Osman, “Doğma büyüme Antalyalıyım ama bana soranlara artık Samsunluyum diyorum. Burada üçüncü senem. Şehirle ve taraftarla özdeşleştik. O nedenle kendimi artık Samsunlu gibi hissediyorum diyebilirim” dedi. Sezon başı sıkıntılı başladıklarını hatırlatan Osman Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: 

ŞU ANDA İYİ BİR YERDEYİZ

“Sonraki süreçte bir hoca değişikliği yaşadık. Markus hoca geldikten sonra takıma bir güven verdi, takımı doğru bir yola soktu. Devamında inanılmaz bir ivme yakaladık. Şu anda bulunduğumuz konumun bile daha üstünde olmamız gerektiğini düşünüyorum. Ama sezon başına bakarsak şu anki konumumuzun iyi bir nokta olduğunu söyleyebilirim.   

HOCAMIZ DİSİPLİNİ SEVİYOR

Markus hoca saha içinde kesinlikle hiçbir şeyden taviz vermeyen, işini yapan, saha dışında da belirlediği kurallar çerçevesinde istediklerini yaparsan geçinmesi çok kolay bir insan. Ama disiplin konusunda ona istediklerini vermen gerekiyor. Yoksa diğer türlü büyük sıkıntılar yaşayabilirsin. Karabükspor’da Tudor ile bir dönem çalışmıştım. Markus hocayı ve Tudor’u çalıştığım hocalar içinde ilk sıraya koyabilirim.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.