Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kaptan eski formunu yakaladı 

Samsunspor

Yaşadığı uzun bir sakatlık döneminin ardından eski formuna geri dönen başarılı oyuncu, Pazarspor ile dün oynanan hazırlık maçının ikinci devresinde oyuna dahil oldu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Ercan Yazıcı'nın yeniden form tutuyor olması camiada yüzlerin gülmesine neden oldu. Yaşadığı uzun bir sakatlık döneminin ardından eski formuna geri dönen başarılı oyuncu, Pazarspor ile dün oynanan hazırlık maçının ikinci devresinde oyuna dahil oldu. Uzun bir ayrılığın ardından yeniden kırmızı beyazlı formayla sahalara dönen kaptan Ercan Yazıcı'nın oyunda kaldığı sürede ki performansı teknik ekibi de gelecek adına umutlandırdı. 

SAHALARA DÖNDÜ 

Yeniden sahalara dönmüş olmanın kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin kaptanı Ercan Yazıcı, "Hazırlık maçlarında takım olarak iyi bir görüntü sergilediğimizi düşünüyorum. Bu tür müsabakalarda sonuçların çokta bir önemi yoktur. Hocamızın verdiği taktiği sahada ne kadar başarılı uygulayabildik önemli olan bu. İnşallah Gümüşhanespor deplasmanında alacağımız güzel bir sonuçla sezona başlarız. Tüm konsantrasyonumuz Gümüşhane maçına" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.