Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kaçtı mı, kaçırıldı mı ?

Samsunspor

Samsunspor'un anlaşmaya vardığını açıkladığı sağlık kontrolünden de geçirdiği 21 yaşındaki Türk asıllı Fransız oyuncu Samed Hakan Kılıç'ın nerede olduğunu yöneticiler dahi bilmiyor. Spor kamuoyu bu oyuncuyla ilgili olarak Başkan Erkurt Tutu'dan bir cevap bekliyor. 

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı ekibin Fransa'nın Auxerre takımında forma giyen 21 yaşında ki Türk asıllı Fransız oyuncusu Samed Hakan Kılıç'ı gören var mı ? Yönetim tarafından anlaşma sağlandığı gerekçesiyle oyuncuyu Samsun'a davet eden hatta ve hatta sağlık kontrolünden dahi geçiren kırmızı beyazlı ekip, genç oyuncuyla şu ana kadar neden resmi sözleşme imzalamadı. Taraftarlar, yönetimden bu sorunun cevabını bekliyor.


ADANASPOR DA PEŞİNDEYDİ


Oyuncunun Samsunspor'a imza atmamasının arkasından bir çok neden konuşulurken en kayda değeri ise yetiştirme bedeli olarak gösterildi. Kırmızı beyazlı ekibin yeterli bütçeye sahip olmadığı gerekçesiyle oyuncunun son dakikada çıkan yetiştirme bedelini ödemeyeceği için bu transferden vazgeçtiği öğrenildi. Türk asıllı Fransız oyuncu Samed Hakan Kılıç'ın da Adanaspor ile temasa geçtiği ve turuncu beyazlı ekiple el sıkışmak üzere olduğu bildirildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.