Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Jonathan Ayite pişman etti

Samsunspor

Büyük umutlarla Samsunspor’a transfer edilen Jonathan Ayite, sezon başından bu yana kendisinden beklentilere bir türlü karşılık veremedi. Adanaspor maçındaki son görüntüsünün ardından Fildişili oyuncunun, bir daha forma şansının zor olduğu konuşuluyor. 

Samsunspor Haber – Samsunspor’un Fildişili oyuncusu Jonathan Ayite, Adanaspor karşılaşmasında ki kötü performansıyla kredisini büyük ölçüde yitirdi. Sezon başından bu yana bir türlü kendisinden bekleneni veremeyen tecrübeli futbolcunun son maçlardaki görüntüsü taraftarı da isyan noktasına getirdi. 

ELEŞTRİ YAĞMURU 

Sosyal medya üzerinden Ayite’yi eleştiri yağmuruna tutan kırmızı beyazlı taraftarlar, bu oyuncunun yerine takıma daha faydalı olabilecek genç isimlere şans verilmesinden yana.  Adanaspor karşısında tüm kredisini tükettiği tahmin edilen Ayite’nin kalan 5 maçta kulübede oturması güçlü bir ihtimal olarak duruyor. 

DURMUŞ’UN DA FİKRİ DEĞİŞTİ

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş’un sürekli ‘Ayite’den faydalanmalıyız’ söylemlerinin son Adanaspor deplasmanı sonrasında değiştiği öğrenildi. Teknik direktör Durmuş’un, Pazar günü oynanacak İstanbulspor maçında Ayite’nin yerine forvette büyük ihtimalle Muhammet Beşir’e şans vereceği öğrenildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.