Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Jahovic transfer listesinde mi? Aztopal açıkladı...

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin, Antalyaspor forması giyen Adis Jahovic ile temas kurduğu iddialarına Genel Menajer Mustafa Aztopal'dan yanıt geldi. Aztopal,  Makedon oyuncunun gündemlerinde olmadığını söyledi

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da gözler artık devre arası transfer dönemine çevrildi. Kırmızı-Beyazlı taraftarlarda merakla devre arası yapılacak transferleri bekliyor. İlk olarak geçtiğimiz sezon Kayserispor'da forma giyen ön libero oyuncusu Brice Dja Djedje'yi kadrosuna katan Samsunspor'da bir isim daha ortaya atıldı. O da Süper Lig ekibi Antalyaspor'da forma giyen golcü oyuncu Adis Jahovic oldu. Kırmızı-Beyazlılar da Genel Menajer Mustafa Aztopal'da, ortaya atılan bu iddianın doğru olmadığını ve Jahoviç'in şu an itibariyle gündeme gelmediğini söyledi. 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

Kırmızı beyazlı ekibin devre arası transfer döneminde en az 3 oyuncuyu kadrolarına katacağı daha önce duyurulmuştu. Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, isimlerin belirlenmesi noktasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kendilerine vereceği raporun çok önemli olduğunu söyledi. Ligin ikinci devresinde kendilerini çok zorlu bir maç trafiğinin beklediğini de sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Yapacağımız nokta transferlerle inşallah ligin ikinci yarısında sezonu hedeflediğimiz yerde tamamlayacağız" dedi. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.