Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İstifa et Engin Hoca

Samsunspor

Samsunsporlu taraftarlar, göreve geldiği ilk günden itibaren beklentilere karşılık veremeyen teknik direktör Engin İpekoğlu’nun istifa etmesini istiyor. Tecrübeli teknik adamın bu konuda ki kararını Vali Osman Kaymak ile yapacağı görüşmeden sonra vereceği öğrenildi.

Samsunspor Haber – Samsunspor’da teknik direktör Engin İpekoğlu, istifa edecek mi ? Gazişehir Futbol Kulübü ile oynanan müsabakada sergilenen futbol ve akabinde alınan 3-0’lık yenilgi bardağı taşıran son damla oldu. Kırmızı beyazlı taraftarlar, daha maç sona ermeden sosyal medyadan teknik direktör İpekoğlu’nun Samsun’a dönmeyerek orada istifa etmesini istediler.

TARAFTAR MEMNUN DEĞİL

Kırmızı beyazlı ekipte göreve geldiği ilk günden bugüne kadar futbol ve saha sonuçları anlamında beklentilere cevap veremeyen tecrübeli teknik direktör Engin İpekoğlu’nun taraftarların istifa çağrısına nasıl karşılık vereceği bekleniyor. Öte yandan İpekoğlu’nun yakın çevresine Vali Osman Kaymak ile son konuştuktan sonra duruma göre istifa edebileceğini söylediği öğrenildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.