Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İşte Yalçın Koşukavak'ın Samsunspor düşüncesi

Samsunspor

Samsunspor’un yakın markajındaki isim olan teknik direktör Yalçın Koşukavak, katıldığı bir televizyon programında kırmızı beyazlı ekiple ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yakın markajındaki isim olan teknik direktör Yalçın Koşukavak, katıldığı bir televizyon programında kırmızı beyazlı ekiple ilgili düşüncelerini paylaştı. Yayının başlamasıyla birlikte programın moderatörünü mesaj yağmurunu tutan Samsunsporlu taraftarlar, başarılı teknik adamdan kırmızı beyazlı ekibe gelip gelmeyeceği sorusuna cevap vermesini istedi.

NET KONUŞMADI 

Moderatörün, kırmızı beyazlı taraftarların mesaj yağmurunun olduğunu söyleyerek Yalçın Hoca'ya Samsunspor'la ilgili düşüncelerini sordu. İşte teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın kırmızı beyazlı ekiple ilgili düşünceleri; "Samsunspor'un geçen sezonun devre arasından bu yana benimle ilgilendiğini biliyorum. Samsunspor ülke futbolunun mihenk taşlarından bir kulüp. Taraftarların, beni kulüplerinde teknik direktör olarak görmek istemeleri, benim için gurur verici."

Haber: Özgür KALANBAK


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.