Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İşte Samsunspor'un Kocaelispor maçı muhtemel 11'i

Samsunspor

Bu sezon ligde oynadığı ilk maçta Balıkesipor'u 3-1 mağlup eden Yılport Samsunspor, ligdeki ilk deplasman sınavında bugün Kocaelispor’un konuğu olacak. Saat 19.15'te başlayacak mücadele TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, TFF 1. Lig'in 3. haftasında bugün deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya geliyor. Sezonun ilk haftasını BAY geçen ve lige 3-1'lik Balıkesirspor galibiyeti ile başlayan kırmızı beyazlılar, beğeni toplayan futbollunu Körfez ekibi karşısında da sürdürmek istiyor. Ligdeki ilk deplasman maçına çıkacak olan Samsunspor'da tek hedef 3 puan. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Henüz takım seviyesine gelemeyen ve bireysel çalışmalarını sürdüren yeni transferler kadroda yer almayacak. Yılport Samsunspor'un zorlu Kocaeli deplasmanında sahaya Balıkesirspor karşılaşmasındaki 11 ile çıkması bekleniyor. Saat 19.15’te başlayacak olan mücadele TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Murat Erdoğan. Stadyum: Kocaeli Stadyumu Hakem: Murat Erdoğan Yayın: TRT SPOR Saat: 19:15 Yılport 


Samsunspor'un Muhtemel 11'i


Nurullah 
Ali 
Burak 
Boli
Soner 
Gökhan 
Yasin 
Hasan 
Osman 
Çinari 
Tomane

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.