Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İşte Samsunspor Hacettepe maçı muhtemel 11'i 

Samsunspor

Geçen hafta oynanan Sarıyer maçının kadrosuyla sahada yer alması beklenen kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Taner Taşkın, bu maçta zorunlu olarak tek değişiklik yapacak.

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın'ın Hacettepe maçı ilk 11'i büyük ölçüde netleşti. Geçen hafta oynanan Sarıyer maçının kadrosuyla sahada yer alması beklenen kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Taner Taşkın, bu maçta zorunlu olarak tek değişiklik yapacak. Sarıyer maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Samet Asatekin'in yerine Ramazan Çevik'e forma verecek tecrübeli teknik adamın, Pazar günü oynanacak Hacettepe maçına şu ilk 11'le çıkması bekleniyor. 

İŞTE MUHTEMEL KADRO 

Kırmızı beyazlı ekibin kalesinde Ahmet Altın oynayacak. Savunma kurgusunda Erkam Reşmen, Nuri Terliksiz, Canberk Dilaver ve Erhan Kartal. Orta alanda Savaş Yılmaz, Oğuz Gürbulak, Ramazan Çevik, İlyas Kubilay Yavuz, Enes İslam İlkin. Samsunspor'un her zaman olduğu gibi bu maçta da gol umudu Bahattin Köse olacak. Yılport Samsunspor, yarın oynayacağı müsabaka öncesinde 27 puanla Sarıyer (31) ve Sakaryaspor'un (29) ardından 3'ncü sırada yer alıyor. Kırmızı beyazlı ekibin yarın ki karşılaşmada tek hedefi 3 puan olarak açıklandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.