Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İstanbulspor galibiyetinin primlerini ödeyebilmek için... Yıldırım,  Sağlam'dan borç para aldı mı ? 

Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, 20 bin lira olan İstanbulspor maçının galibiyet primlerini teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile ortak ödediklerini söyledi. Yıldırım, "Ertuğrul Sağlam bu parayı sırf oyuncularının konsantrasyonları bozulmasın diye verdi. Doğru mu yanlış mı yapıldı bunu sezon sonunda göreceğiz" diye konuştu. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, oyuncularına primlerini vermek için teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan borç para aldığını itiraf etti. Başkan Yıldırım, "İstanbulspor maçı galibiyet primi 20 bin liraydı. Ben dedim ki 10 bini şimdi vereceğim geri kalanını da çocuklar beni şampiyon yaptığında fazlalıklarını da şampiyonluk priminin üzerine de koyup takımın manyak gibi topluca bir para almalarını istedim. Ertuğrul Hocam, başkanım o parayı çocuklar şimdi istiyor dedi. Bende hocam dedim kusura bakma ben hemen 10 binları primlerini yolluyorum" dedi.  

300 BİN TL BORÇ 

Yıldırım, "Hocam bana; başkanım siz futbolu anlamıyorsun oyuncuların tek derdi prim. Maaşlarını bekletebilirsiniz ama primlerini oynadıktan sonra almak isterler dedi. O zaman hocam dedim sen oyuncularını çok seviyosun madem onları korumak istiyorsun; o zaman gel şu anda sen benden zenginsin çünkü ben veren sen alan tarafsın. Bana borç para ver dedim. Hocamda bana başkan gerçek mi söylüyorsunuz dedi. Bende evet dedim. Lafımı ikiletmeden İstanbul maçının 20 bin liralık priminin yarısını ben yarısı Ertuğrul Hocam verdi. Ertuğrul Sağlam bu parayı sırf oyuncularının konsantrasyonları bozulmasın diye verdi. Doğru mu yanlış mı yapıldı bunu sezon sonunda göreceğiz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.