Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İstanbul’da Tutu – Sözeri zirvesi 

Samsunspor

Başkan Erkurt Tutu, “Samsunspor’un şartları ile hedeflerine uyan bir hoca ile mutlaka anlaşacağız. Ancak bunu yaparken acele edip hata yapmak istemiyoruz” dedi. Tutu’nun İstanbul’da teknik direktör Erkan Sözeri ile yarın bir görüşme yapacağı belirtildi. 

Samsunspor Haber – Alpay Özalan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kim oturacak ? Kırmızı beyazlı ekipte herkes bu sorunun cevabını bekliyor. Yönetimin ise hoca arayışları devam ediyor. Kulüp Başkanı Erkurt Tutu’nun konuyla ilgili İstanbul’da bir takım çalışmalar içinde olduğu ise gelen bilgiler arasında. 


İNCE ELEYİP SIK DOKUYACAĞIZ

Başkan Erkurt Tutu, “Samsunspor’un şartları ile hedeflerine uyan bir hoca ile mutlaka anlaşacağız. Ancak bunu yaparken acele edip hata yapmak istemiyoruz. İnce eleyip sık dokuyarak en doğru kararı vermek istiyoruz. Samsunspor’u bir üst lig hedefiyle girdiği zorlu lig maratonunda olması gereken ulaştıracak bir isimle mutlaka anlaşacağız” dedi. 


ERKAN SÖZERİ DAHA YAKIN

Çalışmalarının bu yönde devam ettiğini de sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Tutu, “Balıkesirspor karşılaşması sonrasında her şey yolunda giderse yeni hocamızla sözleşme imzalayacağız” diye konuştu. Kırmızı beyazlı ekipte Başkan Tutu’nun listenin ilk sırasında yer alan teknik direktör Erkan Sözeri ile hafta sonunda bir görüşme yapacağı bekleniyor.

 
Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.