Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İstanbul’da büyük zirve 

Samsunspor

Yılport Samsunspor A.Ş’nin ortakları Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık, bugün bir araya geliyor. Teknik direktör başta olmak üzere takımla ilgili birçok konuda görüş alış verişinde bulunacak Yıldırım ve Uyanık’ın alacağı kararlar herkesçe merak ediliyor.

Samsunspor Haber – İstanbul’da büyük zirve.  Yılport Samsunspor A.Ş’nin ortakları Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık, bugün bir araya geliyor. Teknik direktör başta olmak üzere takımla ilgili birçok konuda görüş alış verişinde bulunacak Yıldırım ve Uyanık’ın alacağı kararlar herkesçe merak ediliyor. Kulüp Başkanı İsmail Uyanık’ın teknik direktör konusunda Yıldırım’a Ertuğrul Sağlam’ı önereceği de gelen bilgiler arasında. 

SORUNLAR MASAYA YATIRILIYOR 

Zonguldak Kömürspor karşılaşmasının ardından Samsun’a direkt İstanbul’a giden Kulüp Başkanı Uyanık’ın bir süre burada kalarak kulüple ilgili bazı gelişmeleri buradan takip edeceği de gelen bilgiler arasında. Kırmızı beyazlı taraftarlar ise takımın başına getirilecek teknik direktörün bir an önce açıklanmasını bekliyor. Yaşanan bu belirsizliğe rağmen takımın kazanarak yoluna devam etmesi ise camiada yüzleri güldürüyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.