Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İstanbul Hatırası

Samsunspor

Samsunspor, Eyüpspor deplasmanından çok önemli bir galibiyet çıkardı. Kırmızı beyazlılar, bu 3 puanla zirve yarışındaki iddiasını da ortaya koymuş oldu. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta yer alan Samsunspor, geçen hafta sahasında aldığı 3-0'lık Sancaktepe yenilgisini Eyüpspor galibiyetiyle bir anlamda telafi etti. Zorluk derecesi yüksek müsabakaya taraftarlarının desteği altında başlayan kırmızı beyazlılar, 90 dakika sonunda sahadan İrfan Başaran ve Bahattin Köse'nin golleriyle 2-0 galip ayrıldı. 

ZİRVEYE ADIM ADIM 

Kırmızı beyazlılar, bu galibiyetle ligde puanını 7'ye yükseltti. Sıralamada 6.durumda bulunan kırmızı beyazlı ekibin fikstür avantajı da gözlerden kaçmıyor. Hafta içi oynayacağı Diyarbakırspor kupa maçının ardından sahasında Ankara Demirspor'u konuk edecek Samsunspor, bir sonraki hafta ise deplasmanda Niğde Belediyespor'a konuk olacak. Daha sonra ise yine sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacak. 

GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKIN

Samsunspor, bu üç maçta 9 puan çıkarabilirse büyük ölçüde zirveye ortak olacak. Kırmızı beyazlı taraftarlar, takımlarının yakalayacağı galibiyet serisi sonrasında liderlik koltuğuna oturacağına yürekten inanıyor. Teknik direktör Taner Taşkın, "Lige ağırlığımızı koymaya başladık. İnşallah bundan sonraki haftalarda hem futbol hem de skor anlamında taraftarlarımızı mutlu edeceğiz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.