Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İsmet Taşdemir teşhisi koydu

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, takımda aşırı bir güven eksikliğinin olduğunu ve bunu en kısa sürede ortadan kaldırmak için çalışacaklarını söyledi. Taşdemir, yenilginin tek sorumlusunun ise kendisinin olduğunu dile getirdi. 

Yılport Samsunspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir, Sancaktepe Belediyespor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada yenilginin tek sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi. İlk maçta görülen ve bir an önce çözüme kavuşturulması gereken problemin 'güven' olduğunu söyledi. Oyuncularının aşırı derecede güven problemi yaşadıklarını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Zaman daralıyor; ancak bunu çok çalışarak ortadan kaldırmamız gerekiyor" dedi. 

KENDİNİ FEDA ETTİ 

Deplasmanda Sancaktepe Belediyespor'a tek golle boyun eğen Yılport Samsunspor'da büyük şok yaşanıyor. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Taşdemir, "İlk maçımdan mağlup ayrılmak istemezdim. Alınan bu skor beni ve ekibimi çok üzdü. Yaşanılan herşeyin sorumlusu benim. Eğer bir suçlu aranıyorsa o ben olmalıyım, yönetim veya oyuncular değil. Fazla vakit yok ama çok çalışarak bazı şeyleri yoluna koyacağız. Şu an takımda bir güven eksikliği var, bunu biran önce çözmeliyiz. Gerçeklerle yüzleşerek sorunları ortadan kaldıracağız. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz, onları üzmek istemezdik. Hedeflediğimiz yolda ilerleyeceğiz"dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.