Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İsmet Taşdemir: O maç sonunda hayallerimiz yıkıldı

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, “Keçiörengücü maçının ikinci yarısı benim moralimi çok bozmuştu. Gerçekçi olarak baktığımızda oradaki puan, kötü bir puan değildi ama çok yıkıldık. Her taraftan, ‘Bu iş bitti. Biz şampiyon olamayız’ yıkımı orada başladı aslında. Oradan bize sıçradı" dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, kalan son 3 haftada sadece play-off odaklı çalışacaklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir, ilk kez düzenlediği basın toplantısında şunları ifade etti; “Keçiörengücü maçının ikinci yarısı benim moralimi çok bozmuştu. Gerçekçi olarak baktığımızda oradaki puan, kötü bir puan değildi ama çok yıkıldık. Her taraftan, ‘Bu iş bitti. Biz şampiyon olamayız’ yıkımı orada başladı aslında. Oradan bize sıçradı. Biz çok fazla toparlamaya çalıştık ama Sarıyer maçını atlatabilseydik, son dakikada gol yemeseydik, o coşkuyla Hacettepe maçının böyle olacağına asla ihtimal vermezdim. 

PLAY OFF'LARA İYİHAZIRLANACAĞIZ

O son dakika golü biraz daha karamsarlığa itti. Oyuncu kardeşlerimizin motivasyonlarını düşürdü. Sonra da Hacettepe maçındaki ilk yarıdaki kötü oyun ortaya çıktı. Şu anda 67 puanda olsak çok daha farklı şeyler hesaplıyor olabilirdik. Belki bu bizim için de hayırlı olmuştur. Bundan sonra sadece Play-off odaklı çalışacağız. O da bize Play-off için bir artı sağlayabilir. Çünkü şu ana kadar son haftaya kadar şampiyonluk için yarışıp, yarışı kaybeden takımların hiçbirisinin play-off’tan çıktığını görmedim. Play-off’a mental olarak hazırlanan takımlar, orada daha başarılı oluyorlar” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.