Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İsmet Taşdemir: Bu iş Samsun’da biter 

Samsunspor

Teknik direktör İsmet Taşdemir, “Samsun’da büyük taraftarımızın gücünü de arkamıza alarak turu geçen taraf biz olmak ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Pazartesi günü biz sahada taraftarlarımızda tribünde üzerlerine düşeni yapacaktır” dedi.

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor Teknik direktörü İsmet Taşdemir Sakaryaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi. Birçok gol pozisyonunu değerlendiremediklerini belirten tecrübeli Teknik adam şunları söyledi; “Dengede geçen bir 90 dakikaydı. Net bir çok gol pozsiyonu kaçırdık. Net bir penaltımız verilmedi. İnşallah burada kaçırdıklarımızı Samsunda atarak turu geçeceğiz. İki ayaklı bir maç oynayacağız. 

GÜÇLÜ BİR CAMİAYIZ 

İlk ayağını kaybettik ancak 1-0 lık skoru Samsunda lehimize çevirecek bir takımımız var. Camia olarak bunu başaracak güçteyiz. Burada kaybettiğimiz için oturup ağlayacak değiliz. Samsun’da büyük Samsunspor taraftarının gücünü de arkamıza alarak turu geçen taraf biz olmak ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Pazartesi günü biz sahada taraftarlarımızda tribünde üzerlerine düşeni yapacaktır.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.