Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İsmet Taşdemir: Ağır konuşmak  istemiyorum

Samsunspor

Bu kadar kötü bir durumla karşı karşıya kalacaklarını tahmin etmediklerini dile getiren teknik patron Taşdemir, "Play-off müsabakaları öncesi daha ağır konuşmak istemiyorum. İçimizde bazı şeyleri değerlendirip kararlar vereceğiz" dedi. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup'ta haftalar öncesinden küme düşmesi kesinleşen Manisaspor deplasmanında çok kötü bir oyun sergilemesine rağmen kazanan Yılport Samsunspor'da bu galibiyet camiayı tedirginliğe sürüklerken; teknik direktör İsmet Taşdemir, "Hiçbir mazerete bakmadan bugün ne skor, ne oyun, ne mücadele hiçbir şey beni memnun etmedi" dedi. 

MESAJ YOLLADI 

Bu kadar kötü bir durumla karşı karşıya kalacaklarını tahmin etmediklerini dile getiren teknik patron Taşdemir, "Play-off müsabakaları öncesi daha ağır konuşmak istemiyorum. İçimizde bazı şeyleri değerlendirip kararlar vereceğiz. Ancak bu durum bizlere yakışmıyor. Tamam saha kötüydü, tamam hava alıştığımızın dışında çok sıcaktı ama bu kadar kötü oynamaya hakkımız yok. Zaten bu tarz maçlarda skordan önce oyun önemlidir. Ancak bugün istediğimizi alamadık" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.