Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İsmet Hoca Kastamonu maçının 11'ini belirledi

Samsunspor

Samsun’da yapılan yoğun hazırlık döneminde özellikle sakat olan Erhan Kartal ve kart cezalısı Okan Dernek’in bölgesine yeni arayışlar içinde olan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir, kararını verdi.

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, Pazar günü (Yarın) Kastamonuspor deplasmanında sahaya süreceği ilk 11’i büyük ölçüde belirledi. Samsun’da yapılan yoğun hazırlık döneminde özellikle sakat olan Erhan Kartal ve kart cezalısı Okan Dernek’in bölgesine yeni arayışlar içinde olan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir, kararını verdi. 

TAŞDEMİR KARARINI VERDİ

Savunmanın sağında istikrarlı bir çizgi yakalayan ancak son maçta sakatlanan Erhan Kartal’ın yokluğunda teknik direktör İsmet Taşdemir, bu bölgede Erkam Reşmen’e şans verirken; kart cezalısı Okan Dernek’in yerine ise Savaş Yılmaz’a forma verecek. Kırmızı beyazlı ekibin yarın ki kritik müsabaka ise şu muhtemel ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

İŞTE MUHTEMEL İLK 11 

Yılport Samsunspor’un 26’ncı haftasında oynanacak Kastamonuspor deplasmanında kalede Ahmet Altın, savunmada dörtlüsünde Erkam Reşmen, Cenk Kaplan, Nui Terliksiz, Canberk Dilaver, orta alanda Savaş Yılmaz, Oğuz Gürbulak, İlyas Kubilay, Erhan Şentürk ve Samet Asatekin ve forvette ise Abdülkadir Özgen forma giyecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.