Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İsmail Uyanık'tan bayram mesajı: Yükseliş Sezonuna moralli başlayacağız

Samsunspor

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, kırmızı beyazlı taraftarların bayramını kutladı. İsmail Uyanık, “Kötü bir sezonu atlattık. Hepimizin o sezonda üzerinden tren geçmiş gibi oldu. Şimdi tekrar tazelenip Yükseliş Sezonu’na moral bularak hazırlanmaya çalışıyoruz. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, kırmızı beyazlı taraftarların bayramını kutladı. İsmail Uyanık, “Kötü bir sezonu atlattık. Hepimizin o sezonda üzerinden tren geçmiş gibi oldu. Şimdi tekrar tazelenip Yükseliş Sezonu’na moral bularak hazırlanmaya çalışıyoruz. Geçen sene aramızda olup da şimdi aramızda olmayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İsmet hocamızla bu sene çalışmama kararı aldık. Yeni hoca arayışı ve hocanın kim olacağı konusunda ciddi mesafeler katettik" dedi. 

HOCA KONUSU BAYRAMDAN SONRA NETLİK KAZANACAK 

Yeni hocalarıyla ilgili gelişmelerin önümüzdeki hafta sonuçlandıracaklarını da sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Uyanık, "Arkadaşlarımız yeni futbolcular ve gidecek futbolcular konusunda çalışıyor” dedi. Yaklaşan genel kurulla ilgili de konuşan Başkan Uyanık, "Genel kurulumuz 29 Haziran’da olacak. Orada yeni bir yönetim olabilir. Samsunspor yeni bir genel kurul yapacak ve bu seneki stratejisini tespit edecek. Belki bazı amatör branşlarda yarışma düşüncesinde olabilir. Samsunspor’un güçlü bir yapısı var” şeklinde konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.