Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İsmail Uyanık: Şark kurnazlığı  Peşinde olmadık 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, “Maçın yayınlanmasını engelleyerek, hakemi lehimize yanlış karar vermeye zorlayarak bir netice almak gibi düşüncemiz hiçbir zaman olmadı” dedi. 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, “Her ne kadar taraftarlarının haklı olarak kısa kısas mantığıyla maç yayınını istememesine rağmen, 13 Mayıs Pazartesi 20.30’da oynayacağımız Sakaryaspor maçının televizyondan naklen yayınlanmasında ısrarcıyız. Aynı futbolda adalet duygusunun, kazanan olması konusunda inancımızda olduğu gibi” dedi.

İKİ YANLIŞTAN BİR DOĞRU ÇIKMAZ

“Maçın yayınlanmasını engelleyerek, hakemi lehimize yanlış karar vermeye zorlayarak bir netice almak gibi düşüncemiz hiçbir zaman olmadı, bundan sonra da olmayacak” diyerek sözlerine devam eden Başkan Uyanık, “İşin şark kurnazlığı tarafında hiçbir zaman olmadık, bundan sonra da olmayacağız. İki yanlıştan bir doğru çıkmaz. Tek isteğimiz adil bir yönetim. Adil bir yönetimle biz bu işin üstesinden geliriz. Bunun dışında başka bir yol aramak bize yakışmayacağı gibi Türk futboluna da bir kazanç sağlamaz.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.