Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İsmail Uyanık: Play Off’ları  Şölene Çevirelim

Samsunspor

Başkan Uyanık, “Play off’ları şöleni çevirmek istiyoruz. Buradan taraftarlarımıza sesleniyorum. Bu play off’ları bir şölene çevirelim. Futbolcularımıza gücünüzü hissettirin. Gelin bu mücadelede yerinizi alın” diye konuştu. 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, play off’lar öncesi sosyal medya aracılığıyla taraftarlara mesaj yolladı. “Başka Samsunspor Yok” diyerek sözlerine başlayan Başkan Uyanık, “Play off’ları şöleni çevirmek istiyoruz. Buradan taraftarlarımıza sesleniyorum. Bu play off’ları bir şölene çevirelim. Futbolcularımıza gücünüzü hissettirin. Gelin bu mücadelede yerinizi alın” diye konuştu. 

TARAFTARA TARİHİ ÇAĞRI 

Kırmızı beyazlı ekibin efsane başkanı İsmail Uyanık, “Futbolcularımızdan beklentilimiz, sahaya çıkıp ölümüne mücadele etmeleri. Mücadele ettikleri zaman futbolcu kaliteleri zaten onların sonuç almalarına yeterli olacaktır. Yönetim olarak teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah normal sezonda başaramadığımız şampiyonluk sevincini play off’larda yaşayaşacağız.Bu noktada herkes üzerine fazlasıyla yerine getirecek” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.