Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İsmail Ertekin: Ortamı germeye çalışıyorlar, Samsunspor'u rahat  geçeriz demedim 

Samsunspor

Manisa Futbol Kulübü teknik direktörü İsmail Ertekin, yazılı basında çıkan 'Samsunspor'u rahat geçeriz' diye bir açıklama yapmadığını söyledi.

Samsunspor Haber - Manisa Futbol Kulübü teknik direktörü İsmail Ertekin, yazılı basında çıkan 'Samsunspor'u rahat geçeriz' diye bir açıklama yapmadığını söyledi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Manisa Futbol Kulübümüzün Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Samsun’da bugün yerel basında çıkan, ‘Samsunspor’u rahat geçeriz’ diye bir açıklamasının olmadığını söyledi. 

GAZETECİLERLE HİÇ BİR ARAYA GELMEDİM 

Ben kimseye böyle bir açıklama yapmadım. Kritik maç öncesinde ortamı germeye çalışıyorlar. Samsunspor, Türkiye’nin güzide kulüplerinden biridir. Cumartesi günü bu ligin en iyi iki takımı karşı karşıya gelecek. Fair play çerçevesinde bir karşılaşma olacağını ümit ediyoruz. İki kulübe de yakışan budur. Bahsi geçen haberde gazetecilere açıklama yapıldığı söyleniyor ancak antrenman öncesi gazetecilerle de bir araya gelmedik. Tamamen art niyetle yapılan uydurma bir haber” ifadelerini kullandı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.