Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İrfan Buz: Vites yükseltmemiz  gerekiyor 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Buz, "Bazı oyuncularımızın biraz daha vitesi yükseltmesi gerekiyor. Onlar da o vitesi yükseltecek. İçeride nasıl oynuyorsak, deplasmanda da aynı şekilde olmamız gerekiyor" dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor tekink direktörü İrfan Buz, sahalarında oynadıkları tempolu oyunu deplasmanda da oynamaları gerektiğini söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Buz, "Bazı oyuncularımızın biraz daha vitesi yükseltmesi gerekiyor. Onlar da o vitesi yükseltecek. İçeride nasıl oynuyorsak, deplasmanda da aynı şekilde olmamız gerekiyor. Bu konuda oyuncularıma güveniyorum ve bunun üstesinden geleceğiz. Tempomuz yükseldiğinde ve daha baskılı bir şekilde oynadığımızda pozisyon üretmekte ve doğru tercihi kullanmakta zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz" diye konuştu. 

GÖKHAN DAHA  ETKİLİ OLACAK

Buz, "Pozisyonları sonuçlandırdığımızda coşkumuz devam ediyor ve baskılı oynuyoruz. Bunu deplasmanlarda da daha iyi yapmamız gerekiyor” dedi. Gökhan Alsan’ın performansı hakkında da bilgi veren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İrfan Buz, “Bahattin Köse hasta, Caner’in dizinde ve Gökhan Alsan’ın da bileğinde bir sıkıntı vardı. İnşallah bunlar hafta sonuna yetişir. Sağlık ekibimizde bunlarla ilgili çok çalışıyor. Gökhan Alsan önemli bir futbolcu. Baktığınız zaman geçen sene TFF liginin en önemli 8 numaralarından bir tanesiydi. Bu lige alıştığında bize katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.