Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İrfan Buz, 'Isıran, coşkulu istekli bir oyun oynayacağız' demişti

Samsunspor

Hani verdiğin sözler ? "Isıran, coşkulu, istekli, üçüncü bölgede ama aynı zamanda takım savunmasına sadık ve disipline uygun bir oyun oynayacağız" sözünü takımın teknik direktörü Buz'a hatırlatan Samsunsporlu taraftarlar, "HANİ VERDİĞİN SÖZLER HOCAM!" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarlar, Sancaktepe beraberliği sonrasında adeta çılgına döndü. Sosyal medya üzerinden teknik direktör İrfan Buz'u oyuncu tercihleriyle beraber sergilenen isteksiz ve kötü oyundan dolayı eleştiri yağmuruna tutan kırmızı beyazlı futbolseverler, Buz'un sezon başındaki sözlerini de arşivlerden çıkararak tecrübeli hocaya sordu. 

GÖZLER YÖNETİMDE 

"Isıran, coşkulu, istekli, üçüncü bölgede ama aynı zamanda takım savunmasına sadık ve disipline uygun bir oyun oynayacağız" sözünü takımın teknik direktörü Buz'a hatırlatan Samsunsporlu taraftarlar, "HANİ VERDİĞİN SÖZLER HOCAM" diyerek tepkilerini dile getirdiler. Şimdi gözler Yılport Samsunspor yönetim kuruluna çevrildi. Kötü gidişatla ilgili nasıl bir önlem planı yapılacak herkes büyük bir merak içerisinde.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.