Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İrfan Buz İmzaya Geliyor! Pazartesi Samsun'da 

Samsunspor

İsmet Taşdemir ile yollarını ayıran kırmızı beyazlı ekip daha önce prensipte anlaşma sağladığı İrfan Buz ile resmi sözleşme imzalayacak. Tecrübeli teknik adamın Pazartesi günü Samsun'da olacağı tahmin ediliyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yeni teknik direktörü İrfan Buz'un Pazartesi günü Samsun'a gelerek resmi mukaveleye imza atması bekleniyor. İsmet Taşdemir ile yolların ayrılmasının ardından daha önce prensipte anlaşma sağlanan tecrübeli teknik adam İrfan Buz'un önündeki engelde kalkmış oldu. Yeni teknik direktörünün göreve başlamasının ardından kırmızı beyazlı ekipte hareketli günlerde start almış olacak. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Gönderilecek oyuncuların belirlenmesinin ardından dış transferde düğmeye basacak Samsunspor'un Temmuz'a kadar iç ve dış transferi sonlandırması planlanıyor. Bu noktada Genel Menajer Mustafa Aztopal ve teknik menajer Yücel Uyar Nuri Asan Tesisleri'ne adeta üs kurdu. Sabahtan gece geç saatlere kadar burada yeni sezon öncesi teorik olarak hazırlıklarını sürdüren Aztopal ve Uyar'ın teknik direktör Buz'u çalışmalar hakkında bilgilendireceği öğrenildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.