Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İrfan Buz: Formayı hak eden giyecek

Samsunspor

Takım içinde müthiş bir rekabet yaşandığını ve bu durumun kendisini mutlu ettiğini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin başarılı teknik direktörü İrfan Buz, "Formayı hak eden giyecek. Sezona hızlı bir giriş yapmamız gerekiyor" dedi. 

Samsunspor Haber - Yeni sezona hızlı bir giriş yapmanın hesaplarını yapan Samsunspor'da teknik direktör İrfan Buz, takımını bu doğrultuda hazırlıyor. Özellikle ilk haftalarda alacakları seri galibiyetlerin hem takım üzerinde pozitif bir hava hem de rakiplerine göz dağı verme anlamında çok önemli olduğuna işaret eden tecrübeli teknik adam, ilk 5 haftada alacakları sonuçların geleceklerine ışık tutacağını söyledi. 

HÜCUM YÖNÜGÜÇLÜ BİR TAKIM

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Buz ayrıca, Erzurum'da yapılacak son etap hazırlık kampında ideal kadrolarıyla beraber ilk 11'i artık kesinleştirmeyi de planladığını söyledi. Herkesin büyük keyif alacağı hücum yönü güçlü bir takım hayallerinin olduğunu dile getiren Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, "Oyuncularım gayet iyi çalışıyor. Şu anda her şey iyi gidiyor. İnşallah en kısa sürede hak ettiğimiz yerlerde alacağız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.