Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İrfan Buz'dan taraftara mesaj

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, "Taraftarımız içeride, dışarıda her maçımızda bizim için itici güç olacak. Ben maçı yaşayan bir insanım. Bu nedenle Samsunspor taraftarıyla çok güzel bir ilişki içerisinde olacağız. Hepimizin ortak bir amacı var. O da Samsunspor’u hak ettiği yere çıkarmak'' diye konuştu.

Samsunspor Haber - Samsunspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör İrfan Buz, Fanatik'ten Ömer Necati Albayrak'a yaptığı açıklamada, hedeflerinin Samsunspor'u hak ettiği yere çıkarmak olduğunu söyledi. Türk futbolunun içerisinde bulunduğu durumun ortada olduğunu söyleyen Buz, "Koca koca camialar batmanın eşiğindeyken Samsunspor’da böyle ciddi bir vizyonun ortaya konması Türk futbolu için de değerli" diye konuştu. 

ÖRNEK BİR TARAFTARA SAHİBİZ

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü Buz, "Camiasıyla, taraftarıyla, yönetimiyle, izlettiği futbolla örnek bir takım oluşturma düşüncesi içerisindeyiz. Buraya inanarak, en ufak bir şüphe bile duymadan geldim. Şehrin enerjisini kendi enerjimizle bir araya getirip ayağa kalkacağız. Takımını bugüne kadar hiç yalnız bırakmamış, yaptıkları görsel şovlarla Türkiye’nin önde gelen takımlarının tribünlerine örnek olmuş bir taraftardan bahsediyoruz" dedi. 

BİZE İTİCİ GÜÇ OLACAK

Oynayacakları birbirinden zorlu ve kritik müsabakalarda taraftarlarının desteğine her zaman ihtiyaçlarını bir kez daha vurgulayan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Buz, "Elbette onlar içeride, dışarıda her maçımızda bizim için itici güç olacak. Ben maçı yaşayan bir insanım. Bu nedenle Samsunspor taraftarıyla çok güzel bir ilişki içerisinde olacağız. Hepimizin ortak bir amacı var. O da Samsunspor’u hak ettiği yere çıkarmak'' diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.