Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İpekoğlu'ndan futbolcularına sitem

Samsunspor

Teknik direktör Engin İpekoğlu, "Kanatlardan gelen topta adam paylaşımı sıkıntısı, auta gidiyor diye topu bırakan arkadaşlar ve golü yiyorsunuz. Üzgünüz, bu maçı kazanıp üst taraftaki gruba kendimizi atmak istiyorduk. Bunu biraz ötelemiş olduk" şeklinde konuştu.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, Boluspor karşısında çok gereksiz bir son dakika golüyle mağlup ayrıldıklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İpekoğlu, “Özellikle ilk yarı girmiş olduğumuz 3 tane net gol pozisyonu var. Deplasmanda 3 tane net gol pozisyonuna giriyorsanız bunlardan en az bir tanesini değerlendirmek zorundasınız. Tabii ki uzatmalarda gelen gol gereksiz bir goldü" dedi. 


SAVUNMADA HATALAR ZİNCİRİ

Boluspor mağlubiyetinin büyük üzüntüye neden olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Yine Türk futbolunun hastalıklarından bir tanesi kanatlardan gelen topta adam paylaşımı sıkıntısı, auta gidiyor diye topu bırakan arkadaşlar ve golü yiyorsunuz. Üzgünüz, bu maçı kazanıp üst taraftaki gruba kendimizi atmak istiyorduk. Bunu biraz ötelemiş olduk" şeklinde konuştu. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.