Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İnegölspor maçında rekor kırılacak gibi! 2 günde 4 bin  bilet satıldı 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Pazar günü oynanacak İnegölspor maçına büyük ilgi gösteriyor. İki günde 4 binin üzerinde biletin satıldığı açıklanırken; yönetim kurulu taraftarlarına belitlerinizi son güne bırakmayın uyarısı yaptı. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta adım adım şampiyonluk hedefine ilerleyen Yılport Samsunspor'un Pazar günü sahasında konuk edeceği İnegölspor karşılaşmasına taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Biletlerin satışa çıkmasının üzerinden tam 48 saat geçmesine rağmen satılan bilet sayısı 5 bine yaklaştı. Maçın oynanacağı Pazar gününe kadar biletlerin tamamına yakınının satılması tahmin ediliyor. 

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Bulvar AVM de yer alan bilet gişelerinde uzun kuyruklar oluşturan kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medya da Samsunlu sporseverleri Pazar günü 19 Mayıs Stadı'na beklediklerini söylediler. Pazar günü oynanacak kritik müsabakada takımlarına destek olmaları gerektiğinin altını çizen Samsunsporlu taraftarlar, "Şampiyonluk hedefine ulaşmaya bu kadar az kalmışken; takım ve teknik ekibimiz desteği sonuna kadar hak ediyor" dediler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.