Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İmzalar Atılıyor

Samsunspor

Başakşehir'in golcüsü Atabey Çiçek, devre arasında yeniden Samsunspor formasını giyecek. Başkan Yüksel Yıldırım'ın büyük özverisi sonucunda gerçekleşen transfer camiada büyük sevinçle karşılandı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor devre arası transferde ilk imzayı Başakşehir'den Atabey Çiçek'e attıracak. Kırmızı beyazlı ekibe gelmeye sıcak baktığı bilinen Atabey Çiçek için Başkan Yüksel Yıldırım, Başakşehir FK Başkanı Göksel Gümüşdağ ile her konuda anlaşmaya vardı. Teknik direktör Emre Belezoğlu'nun da Atabey'in transferine müsade etmesinin ardından Samsunspor ilk transferini bitirmiş oldu. 

ANTALYA  KAMPINA KATILACAK  

Deneyimli golcünün, Samsunspor'un 4 Ocak'ta Antalya'da yapılacak hazırlık kampına katılaçağı açıklandı. Önümüzdeki günlerde bu transferle ilgili detaylı bilginin kulüp tarafından kamuoyuna açıklanacağı ifade edildi. Atabey bu sezon ligde sadece 5 maçta oynadı. Bu maçların tamamına oyuna sonradan giren futbolcu toplam 34 dakika sahada kaldı. 26 yaşındaki futbolcu Başakşehir’in Bodrumspor’a elendiği maçta da 82 dakika ter döktü.

ATABEY'İN KULÜP KARİYERİ 

Atabey Çiçek, 2017'de Bandırmaspor'dan Başakşehir'e transfer olduktan sonra kiralık olarak, sırasıyla, Adana Demirspor, Ümraniyespor ve Samsunspor'da oynadı. Kırmızı beyazlı ekipten yeniden Başakşehir'e dönen Atabey, daha sonra Belçika'nın Westerlo ekibine bir yıllığına kiralandı. Burada başarılı bir performans sergileyen Atabey Çiçek, 25 maçta forma giyerken attığı 12 golle ise tüm dikkatleri üzerine çekti. Başarılı forvet sezon başında yeniden Başakşehir'e döndü.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.