Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İlyas ve Bahattin kadroya alınacak mı? İrfan Buz açıkladı

Samsunspor

Teknik direktör İrfan Buz'un kararı doğrultusunda Kırklarelispor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmayan İlyas Kubilay ve Bahattin Köse, Bursa'ya götürelecek mi ? Tecrübeli teknik adam, herkesin merak ettiği konuya açıklık getirdi. 

Samsunspor Haber - Samsun spor kamuoyu ve taraftarların bugünlerde en çok merak ettiği konuların başında İlyas Kubilay ve Bahattin Köse'nin tekrar kadroya alınıp alınmayacağı geliyor. Hatırlanacağı üzere Amed Spor Faaliyetleri deplasmanında saha içi ve soyunma odasında bazı olumsuz gelişmeler yaşanması üzerine teknik direktör İrfan Buz'un kararı doğrultusunda Kırklarelispor karşılaşmasında maç kadrosuna alınmamışlardı. Herkesin büyük sürpriz olarak değerlendirdiği olay sonrasında şimdi bu iki oyuncunun İnegölspor deplasmanında olup olmayacağı merak ediliyor. 

PERFORMANSLARI GÖZ ALTINDA 

Bugün kulüp medyasına özel açıklamalarda bulunan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İrfan Buz, herkesin merak ettiği konuya bakın nasıl bir yorumda bulundu:  
Bugün ve yarınki idmanlarına bakacağız. Performanslarla ilgili, izlenimlerle ilgili ve verimle alakalı yarınki idmandan sonra karar verip kadromuzu açıklıyoruz” dedi.
Yolculuk öncesi son çalışmada performanslarını bir kez daha gözlemleyecek teknik direktör İrfan Buz, ekibiyle beraber yapacağı toplantının ardından bu konuda nihai kararını verecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.