Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İlyas Kubilay Yavuz  takımını yöneten  bir şef, bir maestro

Samsunspor

İnegölspor karşılaşmasında kazanılan galibiyetin gizli kahramanı olan genç futbolcu, saha içinde takımını adeta bir maestro gibi yönetti. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da İlyas Kubilay Yavuz, performansıyla büyülemeye devam ediyor. Son oynanan İnegölspor karşılaşmasında kazanılan galibiyetin gizli kahramanı olan genç futbolcu, saha içinde takımını adeta bir maestro gibi yönetti. Özellikle final paslarında ki yüksek yüzdesiyle üç puanın mimarlarından olan İlyas Kubilay Yavuz, taraftarın gönlünde adeta taht kurmuş durumda. Daha tam olarak beklenen yüzde 100  performansı sahaya yansıtamasa da takıma adapte olup form tuttukça beklenen asistlerin yanında uzaktan attığı golleri görmemiz de çok yakın. 

GELECEĞİN YILDIZI 

Alltaki oynadığı takımlardaki istatistiklerini görürseniz forvet arkası oynamasına rağmen normalde ne kadar golcü bir oyuncu olduğunu görürsünüz. 2 yıl önce 3. Lig gol krallığı ve geçen sene 2.ligde attıģı 14 gol dikkat çeken istatislikleridir. En büyük özelliği maçın kitlendiği dakikalarda uzaktan attığı gollerdir. Şu ana kadar Samsunspor forması ile attığı şutlar direkte patlasa da zamanla o topların filelerle buluştuğu günleri görmenizde yakındır. Bazı oyunculara biraz zaman vermek sabırlı olmak lazım, onlarda zamanla gerçek performanslarını mutlaka gösterecektir.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.