Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İlyas Kubilay'ın formu sevindiriyor

Samsunspor

Sezon öncesi yapılan antrenmanlarla birlikte hazırlık maçlarında hazır bir görüntü sergileyen kırmızı beyazlı oyuncu, yeni sezonda da takımının en önemli isimlerinden olacağı hiç kuşkusuz. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yeni sezonda kendisinden çok şeyler beklediği İlyas Kubilay Yavuz'un kamptaki başarılı performansı dikkat çekiyor. Şu ana kadar yapılan antrenmanlarla birlikte hazırlık maçlarında hazır bir görüntü sergileyen kırmızı beyazlı oyuncu, yeni sezonda da takımının en önemli isimlerinden olacağı hiç kuşkusuz. Teknik direktör İrfan Buz'un da yakın takibinde olan başarılı futbolcu, sezon sonunda çok istedikleri şampiyonluğu yakalayacaklarına inanıyor. 

İYİ ÇALIŞIYORUZ 

Takım olarak iyi bir atmosferde çalışmalarını devam ettirdiklerini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin yıldız ismi, "Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın çabuk uyum sağlaması işimizi daha da kolaylaştıracak. İnşallah ligin ilk maçında karşılaşacağımız Gümüşhanespor deplasman müsabakasını kazanıp sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun için ekip olarak gerekli tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Sezon sonunda mutlu sona ulaşan taraf olacağız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.