Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İkinci haftaya 11'nci sırada girmişti! Samsunspor  9 sıra birden  yükseldi 

Samsunspor

TFF Birinci Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Yılport Samsunspor, ligin ikinci haftasında sahasında Ümraniyespor'u 3-0 mağlup ederek, puanını 4’e çıkarttı ve 11'inci sıradan 2’inci sıraya yükseldi.

Türkiye Futbol Birinci Ligi'nde sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Yılport Samsunspor, Ümraniyespor karşısında farklı bir şekilde kazanırken; sergilediği futbol ve mücadele ile de taraftarlarına umut verdi. Kırmızı beyazlılar, ligin ikinci haftasında sahasında Ümraniyespor'u 3-0 mağlup ederek, puanını 4’e çıkarttı ve 11'inci sıradan 2’inci sıraya yükseldi. İlk hafta İzmir deplasmanında Altay ile golsüz berabere kalan kırmızı beyazlılar, ikinci hafta öncesinde puan durumunda 11'inci sıraya oturmuştu. 

İKİNCİ SIRAYA  OTURDULAR 

Kırmızı beyazlılar, ligin ikinci haftasında sahasında çıktığı ilk maçta Ümraniyespor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek sıralamada 6 puanlı Keçiörengücü'nün arkasından 4 puanla ikinciliğe yerleşti. Yılport Samsunspor, Ümraniyespor karyısında ki özellikle ikinci devrede ki etkili futboluyla rakibini dize getirmeyi başardı. Maçtan sonra Yılport Samsunsporlu oyuncular, galibiyetlerini büyük bir coşkuyla kutladı. 

1. HAFTA PUAN DURUMU

2. HAFTA PUAN DURUMU

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.