Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İki gün boyunca kendimize gelemedik 

Samsunspor

Samsunspor'da Ahmet Cebe, Denizlispor beraberliği sonrasında iki gün boyunca kendilerine gelemediklerini söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Denizlispor maçı geride kaldı. Artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Giresunspor ve Ümraniyespor maçlarını kazanarak ligde tutunacağız" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un tecrübeli futbolcusu Ahmet Cebe, Denizlispor karşılaşması sonrasında iki gün boyunca kendilerine gelemediklerini söyledi. Bu maçın kazanılması durumunda ligde kalmayı büyük ölçüde kalmayı garantileyebileceklerini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu, "Denizlispor karşısında 3 puan alsaydık ipler bizim elimizde olacaktı. Giresun maçını kazanırsak tekrar ipler bizim elimizde olacağını düşünüyorum" diye konuştu. 

BU SEFER KAZANACAĞIZ

Giresunspor deplasmanından galibiyetle dönmeleri durumunda o zaman Samsun'da Ümraniyespor ile sezonun finalini oynayacaklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin orta sahadaki tecrübeli Ahmet Cebe, "Taraftarımız her zaman olduğu gibi Denizlispor karşılaşmasında çok güzeldi. Karadeniz derbisinin ardından tekrar stadyumun dolacağını düşünüyorum. O finali de kaybetmeyeceğimize inanıyorum. Öncelikle Giresun maçını almak zorundayız" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.